Storytime

Fejlődés és a piros pulcsi

Vannak olyan hetek, amikor világosan tudom, miről szeretnék, nektek mesélni mivel tudok segíteni nektek. A másik véglet pont olyan, mint a mostani. Jelenleg is több dolog kavarog az agyamba, amit szeretnék veletek megosztani és igyekszem nem elsiklani semmi felett. Szóval majd meglátjuk.

Ismét itthon vagyunk, bár ez számunkra nem újdonság, hiszen Máté már elég régóta itthon van. Most csendben ülök és figyelem a történéseket, mert úgy tűnik, valami beszédféle van megindulóban. Az elmúlt időben rengeteget fejlődött és most gyakorlatilag naponta mutat nekünk valami újat.

Ülök és nézem, amikor egy számára ismeretlen feladatot elsőre tökéletesen megcsinál. Az általunk gyártott árnyjáték, amiről azt gondoltam nehéz lesz neki roppant egyszerűnek bizonyult. Most, már ha szeretne, valamit mindig megpróbál valamit mondani, valamilyen hangot kiadni és vannak rendszeresen visszatérő szóhasonlatok is. Néha még levegőt sem merek venni, mert, félek, hogy ez a csodálatos fejlődés kipukkan, mint egy lufi vagy esetleg felébredek az álomból…

Szóval most az itthoni fejlesztést egy kicsit elmaradottnak érzem a Máté jelenlegi képességeihez, de igyekszem kihozni belőle a maximumot. Most az egy feladattal foglalkozás idejét növeljük, illetve, hogy megértse, hogy be kell fejezni az elkezdett játékot. Jelenleg a rajzolás a legkedvesebb elfoglaltsága és egyre többször veszünk észre alakokat, formákat a rajzokban tehát úgy tűnik, hogy nem csak firkál, hanem célzottan rajzol.

Ezzel az egész SNI-s dologgal kapcsolatban dobott fel a facebook egy nagyon érdekesnek ígérkező megmozdulást a Nagy kiállás névvel. Az ötletet, ha jól sejtem A nagy pénzrablás sorozat adta, ugyanis piros pulcsis kapucnis képpel jelezheted csatlakozási szándékodat. A kép már elkészült, de még nem vettem fel velük a kapcsolatot, viszont, amit olvastam az abszolút bizalomgerjesztő.

Ez az egész speciális nevelési igényű gyerekek körüli ügymenet, fejlesztés és minden hasonló valóban döcögősen működik itthon, és a szülők sok mindenben egymásra számíthatnak csak. Többek között anno ezért készültek el a fejlesztéses videók,valamint ezért meséltem el a mi SNI történetünket, vagyis az első felét, mert bízom benne, hogy tudok vele másoknak segíteni. Szóval mindenképpen kapcsolatba fogok lépni a kezdeményezéssel, mert érdekelnek az elképzeléseik.

A mai napon reggel startolt el a húsvéti akció a Gazdátlan Játékok webáruházamban, amitől várok némi vásárlási fellendülést és egy pár visszatérő vásárló begyűjtését. Amennyiben őszinte akarok, lenni közben halálosan rettegek, hogy nem lesz sikeres az akció, és ismét vásárlók nélkül maradok. Annyira nem szeretném, ha a webáruház felkerülne a „megpróbáltam, de nem sikerült” listámra, amint a videóban is elmondtam ez most az én szerelemgyerekem.

Az élet sosem unalmas, és bizony minden nap elég hosszúra nyúlik mostanában, de nem panaszkodom, hiszen még van egy kis időm, hogy célt érjenek a terveim. Mátéval kapcsolatban pedig igyekszem minden apró fejlődésnek örülni, és minden idegszálammal arra koncentrálni, hogy a lehető legjobban haladjunk tovább ezen az úton még akkor is ha vannak pokolian nehéz napok is.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük