Lifetime

Bye 2020, Hello 2021

Túl vagyunk az ünnepeken…Nagyon gyorsan jöttek, és pont olyan gyorsan távoztak. Minden egy kicsit másképpen történt, és talán nem is sikerült teljesen beleélni magunkat az ünnep minden pillanatába, de azért nem panaszkodom, sokan töltötték távol ezt az időszakot.

Most kellene egy évértékelőt írnom az előző csodálatos évről, de azt hiszem, ezt most kihagyom. Nagyon sok minden nem úgy sikerült 2020-ban, ahogyan kellett volna, és ezzel nem én vagyok egyedül. Eljött a szilveszter, és magunk mögött hagytuk az évet.

Tiszta lappal indulunk neki ennek a remélhetőleg valamivel jobb évnek. Általában minden évben összeszedek egy-két dolgot, amit megfogadok a következő évre, de ez idén kimaradt, legalábbis félig. Nem vetettem papírra a gondolataimat fogadalmak formájában. A fejemben végig gondoltam mi az, amit teljesen máshogy kell csinálnom idén, és mik azok a területek, amire sokkal nagyobb figyelmet és összpontosítást kell fordítanom.

Milyen lesz az idei év? Nagyon kemény, és ezt már most biztosan tudom, de ha nagyon prózain akarnék fogalmazni azt, mondanám sorsfordító. A tavalyi év egy kicsit változtatott a teljes világnézetemen, és vannak dolgok, amikről mára már teljesen mást gondolok, mint két évvel ezelőtt. Átformált 2020, és nem csak engem, de a világot is, hiszen rengeteg új és váratlan dologhoz kellett egyik napról a másikra alkalmazkodnunk.

Milyen lesz az idei év? Komplex, feladatokkal teli, és azt hiszem idén nem lesz túl sok időm unatkozni. A terveim között szerepel több komolyabb projekt véghezvitele is, olyanok is amikhez eddig úgy éreztem még nem nőttem fel. Folyamatos házfelújításba kezdünk, így mostantól a ház egyszerre lakóövezet, iroda és építési terület is egyben. Ennek a hatása hosszú távon lesz majd érdekes, egy biztos idén nem a makulátlan rend lesz jellemző az otthonunkra.

Szóval hello drága 2021 remélem több kedvező lehetőséget tartogatsz nekünk, mint a kistestvéred! Nagyon sok ötlettel és tervvel vágok/vágunk neki ennek az évnek, és remélem, hogy a legtöbbet meg is tudom majd valósítani. Kívánom mindenkinek, hogy ez az év egy kicsit könnyebb legyen, mint a tavalyi!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük