Storytime

2020 eddig egy nagy szívás

Az életnek vannak hullám hegyei és völgyei egyaránt. Van amikor úgy érzed minden összejön, és bármibe kezdesz azt sikerrel zárod, és persze van ennek az ellenkezője, amikor minden mozzanatod kudarcba fullad.

Volt már szerencsém mind a két hullámvasútra jegyet váltani, de most úgy érzem megint a lefelé száguldó szerelvényre kaptam jegyet. Ez az év igazából borzalmasra sikeredett, és itt most nem a járványhelyzetre gondolok. Bármibe fogtunk bele, bármit vettünk gyakorlatilag mindennel probléma adódott…

Most kb úgy érzem magam, mint a népszerű sorozat a Semmi közepén egyik karaktere. Sue Heck egy borzasztó lelkes lány, aki a létező összes tevékenységet kipróbálta, amit az iskolában lehet és mégis mindenbe belebukott, illetve nem jutott be sehova. Szegény lányt az élet pofonok sorozatával sújtja, ő mégis valahogy mindig pozitív marad és kitartóan próbálkozik tovább.

Most úgy hozta az élet, hogy a már futó projektjeim sem akarnak haladni, sőt jelenleg hatalmas visszalépés történt. Úgy érzem idén minden dolog meg van nehezítve. Nyilván az ügyintézés lassúságát befolyásolja a vírus helyzet is, de azért az elég durva, hogy minden egyes lépésnél megakadás van.

Amikor már nem első alkalommal kezdesz bele valamibe, amiről meggyőződésed, hogy csinálnod kell, és megint nem sikerül…. Nem tudom mi lenne ilyenkor a helyes érzés, illetve a helyes cselekedet. Látom ,hogy lenne rá kereslet, de a technika ördöge addig csavarja a kereket, amíg nekem nem lesz jó. Szóval most így egy pár hét kihagyás és gondolkodás után úgy döntöttem az utolsó esélyt fogom megadni ennek az egésznek, és belefektetem az időt és pénzt. Ameddig ezekben örömömet lelem, és tudok vele valamilyen formában segíteni, és persze időm is van rá addig csinálom. Remélem 2021 egy kicsit kegyesebb lesz hozzánk, és most pedig október 20-án meg fog fordulni a szerencsénk.

Máté ügyében is történt előre lépés, ami egy részről nagyon jó hír, más részről kórházi bent létet és műtétet jelent, (október 20) ami borzasztó aggodalomra ad okot, hiszen a gyereket megint fájdalomnak tesszük ki.

Persze tudom, hogy az ő érdeke, és utána jobb lesz neki, de azért azt is tudom milyen kórházban lenni…. Remélem sőt tudom, hogy ez a műtét lesz a vízválasztó vonala ennek a katasztrofális évnek, és ha most minden jól sikerül, akkor megérte az egész éves szívást, pénzt és mindent egyben.

Ha mindezeken túljutunk, és magunk mögött hagyjuk a nehézségeket remélem legalább egy nyugodt, boldog, és pihetető karácsonyunk lehet majd. Muszáj egy kicsit megtanulnom nekem is pozitívan nézni a dolgokat, és inkább mindenben a lehetőséget keresni, mert unalmas folyton a lefelé tartó hullámvasúton utazni. Persze ezt minden alkalommal megfogadom, és általában mindig elbukom, de most hiszem, hogy a következő év olyan dolgokat fog tartogatni az egész családnak, ami sorsfordító lehet, és sok még függőben lévő probléma fog megoldódni.

Szóval én így október 13-án most azt kérem, hogy 20-án minden menjen tökéletesen, és ha ez így lesz jöhet minden egyéb kellemetlenség egészen december 31-ig mert megbirkózunk vele.

2021 jó lenne ha egy kicsit igyekeznél, mert nagy szükség lenne rád! J

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük