Shopping

A tárgyak szeretete

Vannak olyan emberek, akiknek a tárgyak semmit nem jelentenek, és képesek lennének minden cuccukat hátrahagyva elköltözni. Az emberek egy másik csoportja számára pedig vannak fontos tárgyak, amik segítik, motiválják és kellemes érzéseket váltanak ki a tulajdonosukban. Ebbe a csoportba tartozom én magam is.

Több olyan dolog van, amivel szeretem magam körülvenni, de azért nem vagyok gyűjtögető. Az egyik kedvenc dolgom a bögrék. A reggeli kávézás egy szent rituálé amit már megtanultam a két gyerek mellé szépen belepasszírozni a napirendbe. Ez adja az adott nap kezdő lökését,és ilyenkor nekem nem mindegy milyen bögréből iszom. Vannak olyanok, amiktől szebbnek érzem magam, vannak a megmosolyogtató bögrék,és persze a motivációs bögrék is.

Hónapokon keresztül válogattam össze az itthoni bögréimet, az alapján, hogy milyen érzéseket váltanak ki belőlem. Lehet, hogy ez másoknak furcsa, de mivel itthon vagyok a gyerekekkel így számomra ezek az apróságok segítenek abban, hogy minden nap „simogassam” egy kicsit a női lelkemet.

Ilyenek számomra még a gyűrűim. Minden reggel kiválasztom, hogy a jegygyűrűmön kívül milyen más ékszert válasszak. A gyűrűimet egy videó keretében fogom nektek majd megmutatni. Ezek olyan apróságok, amitől embernek, nőnek érzem magam,és nem csak egy egész nap mackóban szaladgáló,kakik pelust cserélő anyuka.

A kedvenc bögrém számomra a finom nőiességet testesíti meg. Imádok ebből kávézni,mert simogatja a lelkem,és ilyenkor magabiztosabbnak, és talán egy kicsit szebbnek is érzem magam. Ennek a majdnem hasonló hatású virágos másolatát találtam meg nemrégen a Pepcoban.

Igen kedvelem a tárgyakat. Szeretem körülvenni magam szép dolgokkal, és imádom mindenhónapban csiszolni és bővíteni a számomra kedves dolgokat. Biztos vannak olyanok,akik ezt nem tudják átérezni,de ez jól van így. Jó dolog, hogy minden embernek más a fontos, más segít neki átvészelni a rossz napokat, vagy éppen kilábalni egy rossz periódusból.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük