Lifetime

Vágyakról elmélkedtem valamikor régen

A minap azon merengtem, hogy mennyi mindent megálmodtam magamnak annó még gyerekként, Én is valahol az énekesnő, és a királylány között vaciláltam, azonban ahogy mentek előre az évek egyre jobban kirajzolódtak előttem a céljaim, és végül is a tizenéves álmaim azok amik a mai napig elkísérnek. Mekkorát érdemes álmodni? 

Álmodni mindig nagyot kell, és aztán a képességeidhez mérten igazítani azt, na meg persze vannak azok a dolgok, amikhez neked semmi közöd és csak remélni tudod, hogy az élet eléd sodorja. Karrier, vagy ahogy akkoriban kérdezték “mi szeretnél lenni ha nagy leszel? “, talán ez az álom olyan amiért megéri küzdeni a végsőkig, főleg, ha a környezeted is pozitív visszajelzést ad ezzel kapcsolatban. Sajnos ma nagyon kevés olyan ember van, aki ott dolgozhat ahol szeretne, és ami a nagy álma, Jó bevallom egyelőre még én sem a média világában dolgozom, de erősen dolgozom rajta, hogy valami naggyal és formabontóval rálépjek az utamra, és tudom, hogy egyszer az én időm is eljön majd… 

A másik álom, amit nem igazán mi döntünk el az természetesen a szerelem, és a NAGY Ő, kérdése. Minden lány elképzeli a saját esküvőjét kicsinek, és naphosszat tanítja a babáit, mint egy anyuka, ez azért valahol belénk van kódolva. Viszont ezzel még nem garantálj senki azt, hogy a szőke herceg a huszadik szülinapi bulidra belovagol, feleségül vesz, és születik öt gyereketek. Talán ez az a téma, ahol az életed alatt a legtöbbet sérülsz, és a legtöbb boldogság is ér egyben. Persze ez tök ciki mert jönnek a pofonok, amit akar a fene, de sajnos a rengeteg szép emlékért be kell vállalni egy két ütést is. 

Vannak a szerencsések, amilyennek abszolút én is érzem magam, akik hamar megtaláljak a hozzájuk megfelelő partnert. Nyugi egy percig sem kell aggódni én is megkaptam a magam pofonjait. No meg ott vannak azok akiknek ez nehezebben megy… Miért? Mert az élet sajnos nem lehet mindenkivel egyformán igazságos. Ha szétnézel az életedben lehet, hogy neked valami olyan jutott, amiért a másik még évekig fog vágyakozni.

Viszont az ideje egyszer mindenkinek eljön, a boldogságban. Ezzel most nagyon sokan vitatkoznának, de én csak azt tudom mondani, amiben hiszek. Nem nem azért gondolom így mert még fiatal vagyok, és “naívan” szemlélem a világot. Azért ez a véleményem mert láttam már nem egy reménytelen esetben gyökeres változást. És addig mi a teendő? Örüljetek annak, hogy barátok vesznek körül, akik megédesítik a napokat, és ha kell akkor összekanalaznak a földről, annak, hogy van mögöttetek egy család, akikre bármikor számíthattok, és ahol örökre ti lesztek a kishercegnők. Örüljetek a szép időnek, egy finom ebédnek, egy másik ember mosolyának, merjetek ti is moslyogni a világra, higgyétek el egy új világot nyit meg nektek. 

Pofonok vannak, voltak, és szomorú vagyok, hogy ezt kell mondanom, de még lesznek is, viszont az idő, és a pozitív pillanatok mindent begyógyítanak. Hány pofon ért már az életben? Sok, de ettől függetlenül valahogyan mindig mentem tovább, mert velem volt az idő, és velem voltak azok akik bíztattak, hogy menjek tovább előre… Szóval bármiről is legyen szó merjetek nagyot álmodni, és merjétek megtalálni az utat a célok eléréséhez. 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük