Shopping

Unboxing, subscription box

Óriási divatját élik most az úgynevezett meglepetés dobozok, amik különböző konstrukciókkaé rendelhetően, és általában havonta pottyantja a postás a küszöbödre. Ehhez szorosan kapcsolódva megjelentek youtube-on az úgynevezett unboxing videók, ahol ezeket a meglepi dobozokat csomagolják ki az emberek.

Meglepetést mindenki szeret kapni, főleg ha a szájízének megfelelő mindenfélét találja a dobozban. Amikor elkezdtem ezeknek a feliratkozós dobozoknak utánajárni álmomban nem gondoltam, hogy ennyi féle összeállítású pakkot fogok találni. Gyakorlatilag csak az nem talál a kedvére valót aki nem keres.

A szépség kategória igen erős a boxok terén. Több országból válszthatunk magunknak “beauty boxokat” Japántól, Koreán át egészen Amerikáig. Egy biztos, olyan kozmetikumokhoz fogunk hozzájutni, amiket itthon nem emelünk le semelyik bolt polcáról sem.

Mindenféle vices feliratú pólót, zoknit vagy éppen komoly ruhákat is rendelhetünk ilyen formában. Itt viszont nagy kérdés, hogy az ízlésünknek megfelelő darabokat kapjuk e, illetve megfelelő lesz e a méret, hiszen ezek a pakkok az egyik legdrágábban futó előfizetések.

Számomra mégis a nagy kedvenc a papír-írószer tematikájú dobozok. Ebből is találtam bőven kedvemre valót, és többet el is mentettem, hogy kipróbálhassam. Az az igazság, hogy nagyon jó és cuki dolgokat lehet így megszerezni, és szép apránként összerakni egy otthoni irodát.

Miért is érdemes meglepetés doboz előfizetést rendelni? Mert a titkos dobozokra minden hónapban izgatottan várakozhatsz, és örülhetsz minden apró ajándéknak. Így egy kicsit minden hónapban karácsony van. Érdemes több típust kipróbálni mind a kedvedhez, mind a pénzátrácdhoz mérten, hogy meglegyen a tökéletes.

Érdemes lehet youtube-on megnézni egy két kicsomagolós videót, és akkor nem veszel túl nagy zsákbamacskát. Nekem kifejezetten tetszenek a videók, ahol közpsen izgulsz a videó készítőjével, és ami még jobb a youtube feldob neked mindig újabb és újabb videókat, így még több fajta dobozkát ismerhetsz meg.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük