Lifetime

Bakancslista

Agyaltam egy csomót, és ismét felelevenedtek bennem azok a dolgok, amiket szerenék mindenképpen kipróbálni. Elvége egy életünk van, amit meg kell tölteni rengeteg emlékkel.

Igazából nagyon sok mindenben próbáltam már ki magam eddig is viszont van egy csomó minden ami még érdekel, és el akarom menteni őket az élménytáramba. A legtöbb ilyen gondolatom a környezetem szerint butaság, viszont szerintem mindenkinek van egy bakancslistája. Vannak akiknek kitűzve a hűtőre, és vannak olyanok akik ezt elrejtik magukban. Nem is baj ha vágyunk dolgokra, és szeretnénk új és izgalmas dolgokat kipróbálni. 

Amíg megvan erre az igény addig ki tudunk szakadni a mókuskerékből, addig akarunk kiszakadni a mindennapokból. Ha már hiányzik ez az érzés akkor problémák vannak, mert akkor valószínűleg sikerült kicsit besavanyodnunk. 

Persze a bakancslistának is megvannak a maga pontjai. Vannak a kisebb könnyebben megvalósítható lépések, gondolok itt például egy új hajszín kipróbálására, egy új típusú ruha megvásárlására és hasonlók. Aztán felfele haladva egyre vadulhat az a lista: énekelni közönség előtt, szerepelni a tévében, első sorban csápolni egy koncerten. Ezekért már kicsit többet kell tenni, hogy kipipálhassuk. Aztán ott van a top zóna, ami a lehetetlen kategóriába tartozik, de amig tehetünk azért, hogy elérjük addig minden lehetséges. 

Egy amerikai körtúra, nyomtatásban látni a cikked, maradandót alkotni a világban. Igen lássuk be ezekért baromi sok munkára van szükség. Viszont mindenképpen megéri. Emberek vagyunk, vágyunk dolgokra és szeretnénk kipróbálni mindent ami csak a rövid életünkbe belefér. 

Sokan ott követik el a hibát, hogy bár tudják a bakancslista pontjait, egy hajszálat nem tesznek arrébb azért, hogy bármit is kipipálhassanak róla. Pedig mindenképpen érdemes mert egyszer élünk, és bizony marha rövid az az élet. Bármi legyen is a vágyad ne félj tenni érte, és próbálj ki mindent amit csak elé sodor az élet, hogy idősen minden pillanatra mosolyogva és büszkén emlékezhess vissza.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük