Shopping

A legjobb Aliexpress rendeléseim

A legjobb rendeléseim

Egy pár éve már rendelel az aliexoressről, és bizony voltak nagyon jó választásaum is. Ezek mind kinézetre, mind minőségre nagyon jó vételnek bizonyultak. Összeszedtem a tíz kedvencemet, amik nem hiszem, hogy bárhol szembejönnének az utcán itthon.

10.

Mielőtt elkezdtem netről rendelni a legnagyobb gondom az volt, hogy sosem találtam gyűrűt a vaskos ujjaimra. Imádom a bizsukat, és persze a szép kihívó gyűrűket is így rögtön reményekdve rendeltem magamnak egy fémből készült pompás letisztult darabot. Már évek óta nyúzom a kis gyönyörűséget, és még minimális elszineződés sem látható rajta, és az ujjam sem kékül be tőle. Ahogy hízok, fogyok mindig másik ujjamra jó. Tetszik az egyszerű, ám mégis csajos kinézete.

9.

Aki a bizsut szereti bizony annak van otthon jó pár órája is. Sokáig kerestem a sportosan elegáns, digitalis órát, mire ráakadtam a tökéletesre. Nem volt a nagyon olcsó kategóriába sorolható, viszont kialakítását tekintve nagyon masszív bírja ha nyúzzák. Egy hátránya, hogy a szijját viszonylag könnyen el lehet hagyni sajnos. Erre még keresem a megoldást.

8.

A nyolcadik helyen négy rendelésből tevődik össze a kedvencem. Amikor megláttam először ezt a mintát már éreztem, hogy nekem kell ilyen cucokat beszereznem. Nem hétköznapi, viszont kellően csinos, és persze tuti, hogy nem jön veled szembe az utcán. Sajnos a kialakítása nem biztos, hogy időtálló, viszont ameddig tart addig mindenképpen éke lehet a ruhatáradnak.

7.

Megmondom őszintén csak kipróbálás gyanánt rendeltem ezt a fülhallgatót, de akkora pozitív csalódás volt, hogy nem igazán tértem még a mai napig sem magamhoz. Bluetoothal kommunikál a telóddal, tehát nincsen zsinór. Működik headsetként, és van benne mikrofon is. Mindezek melett kellemes viselet, és nagyon kicsire össze lehet csukni, ezért kis helyen elfér.

6.

Ez a találmány egyben nagyon praktikus, és Mellette úgy érzem a “lusták” segítője. A baba szilikonos etetőkanál lehetővé teszi, hogy a tányér legyen egyben az evőeszköz is. Persze így nem kell két dolgot elmosogatnod, és megelőzi azt is, hogy a gyerek a tányérba nyúlva terítse be a konyhát. Nekünk elég sokáig jó szolgálatot tett, aztán ezt is mint a legtöbb dolgot “kinőtte” a gyerek.

5.

Ebben az esetben is három külön rendelésből áll a kedvenc, viszont így let kerek a szettem. Ennek nem praktikus és pénztárabarát okai, hanem sokkal inkább lelki vonzata van. Akkoriban mikor kiválasztottam a végtelen jel nagyon sokat jelentett számomra, és jelent a mai napig is. Azt, hogy nincs lehetetlen és az élet végtelen számú lehetőséget kínál supán észre kell vennünk és élni vele. Egyébként a szett mindegyik része ezüstözött, és gyönyörűen bírják az idő múlását.

4.

Kiskorom óta beccsülettel írtam naplót, viszont mindig éppen olyan füzetbe ami itthon volt. Mindig irigykedve néztem a filmeken azokat a lányokat, akik számzáras, csodanaplóba írhatják minden gondolatukat, úgyhogy nem volt kérdés, hogy én is meglepem magam egy gyönyörű naplóval. Nagyon szép kialakítás, és remek minőség. Egyelőre még várja, hogy megosszam vele a legmélyebb gondolataimat, de ami késik nem múlik.

És a dobogósok….

3.

Hatalmas sorozatrajongó vagyok, és az egyik kedvencem mi más is lenne mint a The Walking Dead. Mindig is bírtam azokat a ruhákat, amiből látszik mennyire kedvelek egy adott szériát, és az ehhez hasonló baseballos dzsekire is minidg fájt a fogam, szóval összehoztak a kettőt. Nem mondaná meg senki, hogy kínai bolból rendeltem. Nagyon jó meleg anyaga van szóval ha nem vagy annyira fázós télen is simán lehet hordani.

2.

Egy írószer mániásnak mi is lehetne a dobogó második fokán,, mint egy komplett tervező szett. Van benne minden ami ahhoz kell,hogy a övetkező évre tökéletesen vezetett naptárat kapjak. Sokat gondolkoztam annó hogy megrendeljem-e mert soknak találtam érte  a majdnem tízezer forintot, viszont ha külön külön pakoltam volna ösze egy ilyen szettet még drágábra jöttem volna ki. Egyedül a tolltartó az ami silányabb minőség, de nem is azért választottam mert nincs itthon tolltartóm.

1.

Valószínűleg ezzel leszek a legmegosztóbb, de a legjobb dolog amit aliról rendelte az nem más mint a jeggyűrűm. Én is és a férjem is eléggé ingadozó súlyúak vagyunk. Hol több, hol kevesebb így az eredeti gyűrűink legtöbbször nem voltak jók, ezt megunva döntöttem amelett, hogy a neten keresek gyűrűt. Nem, nem fehérarany, titanium gyűrűink vannak. Rendeltem több méretet mindkettőnknek, így ha kell kisebb, vagy nagyobb csak benyúlúnk érte a fiókba. Ezért van az, hogy rajtunk mindig rajtunk van a gyűrű bármi történik. Persze azt sem felejtsük el, hogy nagyon egyedi és gyönyörű darabokról beszélünk, és ami a legfontosabb mind a ketten imádjuk.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük